2013. július 14.

Prológus

Kedves olvasók!
Hihetetlenül megmosolyogtat a tény, hogy még semmi kis szösszenet, szó szerint semmi sem került fel, mégis már van 31 feliratkozó. Sosem érdekelt a feliratkozók száma, s talán most is csak azért hoz lázba, mert ez nekem azt sugallja, hisztek bennem és ez mindennél fontosabb. Ezer, s ezer köszönet! Nos, a mai nap hivatalosan is kezdetét veszi a Save Me története. Régóta szőttem a szálakat a fejemben, pontosan tavaly december óta volt az alapötlet a gondolataim között, de mivel akkor két blogot is vittem nem mertem belevágni. Pontosan így, nyárra terveztem a kezdést, egy kisebb prológussal aztán negyven fejezettel. Ilyen típusú fanfiction-t még sosem írtam – bár eredetileg nem is annak készült -, hiszen építettem bele szexuális tartalmat, drogok és alkohol fogyasztását is, ami nagy kutatómunkát igényelt a részemről, hiszen nem vagyok jártas ebben. Még sem próbálok elmenni az undorító színvonal felé, a célom inkább az, hogy két  ember sorsának összefonódását bemutassam, ami talán ezen káros szenvedélyek nélkül létre sem jött volna. Nem akarom sokáig húzni az időt, mindössze már csak két dolog van, amiről szeretnék írni: az egyik az, hogy nincsen Photoshop most nálam, ugyanis a gépem teljesen összeomlott a napokban és kész csoda, hogy internet közelébe jutottam. Ezért a fejezetképekért előre is elnézést, előre láthatólag kedden már normálisan tudok mind ilyen képeket, mind fejléceket kreálni és akkor elkészítem majd a rendeléseket is. A másik a főszereplőlány ügye, ugyanis sokan kérdeztétek, hogy ki alakítja Grace-t. Az ’Informations’ menüpont alatt megtalálhatjátok a lány igazi nevét, mindössze annyit kérek, hogy az ott található elérhetőségeken jelezzétek nekem, ha esetleg szeretnétek használni a karakterét a történetetekben, ugyanis nem szeretném, ha minden második blogon ezután az Ő arcát látnám. Remélem megértitek és nem haragudtok meg emiatt! Kíváncsian várom, mit gondoltok a prológusról, ami inkább egy kis bevezető monológ a főszereplő életébe és gondolataiba. A továbbiakban természetesen többet is megtudhattok majd és az események is beindulnak. Köszönöm a nekem szavazott bizalmat!
Love, Diana

- - - - - - - -
WE FOUND LOVE
2012. augusztus 11.
Fogalmam sincs, miért teszem ezt újra, s újra. Miért kötök ki minden este egy szórakozóhely mellékutcájában, a koszos útszélén, ülve és gondolkozva. Talán így keresek okot mindenre, ami történik velem. Nem vagyok már gyerek, sőt, ma lettem tizennyolc éves. Akkor meg miért keresek folyton bűnbakot és kibúvót? Lehet, hogy ez egy nagyon rossz tulajdonságom, vagy pont ezzel a tudattal, agyamba vésett képpel akarom leplezni az igazságot.

Néha nehéz bevallani, hogy valami nem oké. Nehéz bevallani, hogy kicsit többet iszol mint kéne, mikor más gyógyszereket szed te drogozol, s olyan dolgokat teszel, amiket egy normális ember meg sem próbálna. Ez a legnehezebb része a dolognak: felismerni a problémát. Orvosolni már picit könnyebb. Úgy érzem, ez nekem nem menne. Önkéntelenül is szükségem van valakire, aki segít, aki mindig mellettem van. Csak az a baj, hogy pont emiatt a szenvedélyem miatt taszítok el magamtól mindenkit. Anyát, apát, az összes eddig barátomat. Néhányan képesek vagyunk életünk végéig azt keresni, amit meg akarunk találni, emiatt minden követ megmozgatunk.

Sosem voltam az a szenvedős típus, még magamban sem szenvedtem. Végül mindig letöröltem a könnyeimet, s ez most sem lehet másképpen. Nagy levegőt véve, minden erőmet összegyűjtve törlöm meg enyhén könnyes szemem és kelek fel. Kezemen láthatóan ott marad a szemfesték fekete nyoma, de nem izgat. Leveszem magassarkúmat és lassan botorkálva szedem az utca macskaköveit.

A vér továbbra is szélsebesen száguld ereimben, és szinte tisztán érzem, ahogy erősen pangva fut versenyt a halkan kiszűrődő zene ritmusával. Felismerem Rihanna We Found Love dalát, ez egy kis mosolyt csal arcomra. Végül is, előbb-utóbb minden rendben lesz, nem? Lesz erőm elhagyni mindent, ami káros és ismét teljes életet élni. Vagy magamnak, vagy valaki másnak meg kell mentenie engem. Mindegy, mindössze két dolgot szeretnék most: értelmet adni az életemnek és visszapörgetni az időt.

26 megjegyzés:

  1. Drága Diana!
    Úristen, enyém az első komment! :)
    Rettentően vártam már a prológust és most sem okoztál csalódást! Nagyon szimpatikus Grace jellem és az, ahogy beismeri a problémáit és bármilyen rossz is nem szomorkodik. Nem bántásból, de Ő a Be Alright Jadejének tökéletes ellentéte. Szóval Grace szimpatikus, csodásan írsz, minden tökéletes. Ne csodálkozz, hogy ennyien feliratkoztak már!♥
    Ölel: Lana

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lana!
      Igen-igen, gyors voltál, tiéd az első komment!
      Örülök, hogy sikerült elnyernie a tetszésedet a prológusnak, igyekeztem vele! Grace jelleme pontosan ilyen, és nem haragszom, mert szerintem is Jade ellentéte. Köszönöm szépen és csodálkozom, mert szerintem nem érdemlem meg! :)
      Love, Diana

      Törlés
  2. Drága Shawty ♥!

    Mint a csatolt dalt, a prológust is úgy imádtam ♥ :) Tetszik Grace stílusa; tetszik ez az erős jellem :) Mi mást mondhatnék még? :) Imádtam és nagyon de nagyon várom már a folytatást ♥!

    További szép estét és jó pihenést kívánok ♥!

    Love Ya,
    Mace

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Mace!♥
      Én is imádom Rihanna We Found Love dalát, a prológust annál inkább. Nagyon igyekeztem vele, mégsem érzem száz százalékosnak. Grace jelleme a továbbiakban is ilyen lesz, hiszen Ő elég makacs és önfejű karakternek lett kitalálva. Igyekszem a folytatással és köszönöm szépen!
      Neked is további szép estét és kellemes jövő hetet!
      Love, Diana

      Törlés
  3. kedves Diana!:) nagyon tetszik a prológus csak így tovább!:D csak egy kérdésem lenne, hogy Grace-t ki játsza?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy elnyerte a tetszésedet és igyekszem így tovább írni! A kérdésedre a választ szívesen megadom, egyébként benne van az Informations menüpontban, hiszen sokan kérdezték. Grace-t Bruna Marquezine játssza :)
      Love, Diana

      Törlés
  4. Drága, drága , drága Diana!
    Uram istenem! Ez nagyon jó lett! Annyira de annyira érdekel a sztory! Ahh...

    Hogy miről szól az a történet nem tudni, még de ezzel felkeltetted az érdeklődést!
    Várom a kövit
    xxBekkaxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Jaj, nagyon szépen köszönöm a szavaidat! Igyekszem a folytatással és örülök, hogy érdekel a történet, mert akkor jól sikerült a prológus :)
      Pontosan ez volt a cél, hogy titokzatos legyen, csak nem hittem volna, hogy sikerülni is fog úgy megírni.
      Sietek és köszönöm!
      Love, Diana

      Törlés
  5. Kedves Diana!
    Uh, nem is tudom, mit írhatnék, nem lepődtem meg, amikor a Prológust olvastam, már most tudom, hogy ezt a blogodat is olvasni fogom. :) Valójában az is tetszik, hogy Grace kicsit elveszett, vagy nem is tudom, hogy fogalmazzak. Kíváncsi vagyok a folytatásra, mert nem tudom elképzelni, mi fog történni.:)
    További szép napot! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, hogy feliratkoztál és olvasol is, rettentő sokat jelent! Grace valójában tényleg elveszett egy picit, én is ezt érzem vele kapcsolatban, és egy darabig az is lesz. Próbáltam olyan prológust írni, amiből nem sokra lehet következtetni és bár az első rész nem lesz olyan eseménydús, mégis igyekszem meglepetést okozni vele.
      További szép napot neked is és köszönöm!
      Love, Diana

      Törlés
  6. Drága blogíró barátnőm!

    Hát én itt is itt vagyok. :D És természetesen írok neked, mert máris megfogott ez a kis szösszenet is, a karaktered is szóval kíváncsian várom a folytatást! Mert úgy érzem hogy ezt is nagyon fogom szeretni. *-*

    Dodó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága blogíró barátnőm!
      Örülök, hogy itt vagy! :D Nagyon jó ezt olvasni, jó érzés, hogy megfogott a karakter és a szösszenet is. Igyekeztem egy kis részt kiragadni Grace életéből, hiszen ezután az Ő gondolatait követhetitek majd tovább. Remélem, hogy az érzéseid jók és szeretni fogod a történetet, hiszen sokat jelentene!
      Love, Diana

      Törlés
  7. Kedves Diana!

    Szörnyen sajnálom, hogy eddig nem tudtam kommentelni a blogjaidhoz, bár Én mindig ott voltam, ha nem is mutattam.

    Kíváncsian vágtam bele ebbe a blogodba is, ami már a prológussal levett a lábamról, egyszerűen imádom!
    A történet nagyszerű, mint ahogy Tőled megszokhattuk.

    Imádom és kíváncsian várom az első részt! :)

    Ölel,
    Yasmine

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Yasmine!
      Ugyan, semmi gond, nagyon örülök, hogy ott voltál és követtél, sokat jelent! Köszönöm szépen a szép szavakat, bár korántsem nagyszerű szerintem, de örülök, hogy Te így látod! :)
      Köszönöm és igyekszem sietni!
      Love, Diana

      Törlés
  8. Szia Diana!
    Már vártam a prológus-t. És jobbat kaptam mint vártam! :) Nekem nagyon tetszett imádtam.
    Kíváncsi voltam hogy ez a történet milyen lesz fog e valamilyen módon hasonlítani az előzőhöz.
    Már nagyon várom a folytatást és kíváncsi is vagyok! :)
    Sok sikert a történethez!
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Jaj, rettentően köszönöm! Ez a történet kicsit más lesz, mint az előző, nem tudom, hasonlítani fog-e elemekben, de szerintem nem.
      Sietek a folytatással és igyekszem még jobban kíváncsivá tenni!
      Love, Diana

      Törlés
  9. Drága és Kedves Diana!
    A prológus máris a szívemhez nőt!!!Kíváncsian várom hogy mi lesz Gracel mert nagyon szimpatikus a jellemzése és persze a történetre is kíváncsi vagyok mert már az is a szívemhez nőt de még nem is olvastam belőle semmit :DD CSak ugyan olyan nagy lelkesedéssel írd mint Cause all I need is one love • Justin Bieber de talán már itt nagyobb a lelkesedés ahogy olvastam a prológust:)Remélem hamar hozod az 1.fejezetet
    Ölel: Anna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Anna!
      Köszönöm, hogy írtál nekem és örülök, hogy Grace karaktere érdekel, ahogy a történet is. Bevallom, kicsit nagyobb a lelkesedés, minden blogomnál nő egy kicsit, s itt eléggé izgulok és félek a vélemények miatt, mégis nagy kedvvel vágok bele minden fejezet írásába. Hozzám is hozzám nőtt Grace karaktere, ahogy a történet is, pedig előttem sincs meg sok fejezet. De azt hiszem, ez a lelkesedésnek köszönhető :D
      Igyekszem az első fejezettel!
      Love, Diana

      Törlés
  10. Ez kibebaszott jó ;) :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Hát…köszönöm szépen! :D
      Love, Diana

      Törlés
  11. Júj egyszerűen fantazstikus, hogy milyen jól írsz az előző blogodat is alig bírtam abba hagyni és mikor a végéhez értem nem akartam elhinni. Egyszerűen eszméletlen milyen jól írsz. A helyedbe könyvet is írnék! Hidd el én tuti 100% hogy megvenném ahogy bárki más is <3 imádlak.... Puszi.....A friend

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon szépen köszönöm, bár én nem vagyok ennyire elégedett az írásommal, de köszönöm! Szeretnék könyvet írni, az is valami hasonló stílusú lenne, mint ez a történet vagy esetleg fantasy is lehetne. Elkalandoztam, a lényeg, hogy köszönöm, mind a szép szavakat, mind azt, hogy megvennéd a könyvemet.
      Love, Diana

      Törlés
  12. Szia!
    Nagyon tetszett a Prológusod! Hihetetlen, ahogy írsz. Bárcsak én tudnék így és ilyeneket alkotni, mint amiket Te. Csak így tovább!

    - Egy új olvasó!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Heartbreaker!
      Köszönöm, s örülök, hogy tetszett a prológus! Biztos vagyok benne, hogy Te is csodásan írsz, csak higgy magadban! Még egyszer köszönöm!
      Love, Diana

      Törlés
  13. Huhhh,kiscsaj!!! Eszméletlenül jò lett,màr most tetszik-főleg azért mert a főhős szültésnapja egybeesik az enyémmel,màr most elnyerted a blog felé valò tetszésemet! Csak ìgy tovàbb!!! <3 :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, és hú, eléggé meglepő, hogy egybeesik a két szülinap! Előre is boldog szülinapot neked :) Igyekszem így tovább írni, köszönöm még egyszer!
      Love, Diana

      Törlés