2014. november 16.

Információk, történet ismertető

Drága olvasóim!
Hosszú, és még annál is hosszabb idő telt el azóta, hogy utoljára jelentkeztem, s bejelentettem egy újabb blog érkezését. Nos, azóta is megállás nélkül dolgozom azon a bizonyos történeten. Úgy érzem, eljött a pillanat, amikor hivatalosan is bejelenthetem az érkezés végleges időpontját és a történet végleges leírását. A blog továbbra is I Wanna Be Yours névre hallhat, s nem fanfiction lesz, hanem egy saját szereplős, teljes mértékben új történet, amelyhez mindössze csak az arcukat szolgáltatják a feltűntetett hírességek, a karakterek hétköznapi, de mégis különleges embere.
Remélem, sikerül elnyernem a tetszéseteket és utólag is meg szeretném köszönni a sok szebbnél-szebb kommentet és a bíztató szavakat, engem ezek rettenetesen inspirálnak arra, hogy még a legfárasztóbb napomon is írjak. Szívesen várok majd mindenkit a IWBY-on is, íme, itt is lenne a rövid tartalom:

Love, Diana

I Wanna Be Yours
I’d probably still adore you with your hands around my neck


Csendben ülve merültem el csodálatosan barna tekintetében. A szavak egyszerűen belém fojtódtak, a szívverésem egyre s egyre gyorsult vonásainak látványától. Gyenge voltam. Betegesen gyenge. Ám az érzések, amik hozzá fűztek korántsem voltak gyengék. Sőt. Olyan erősek voltak, mint egy elszakíthatatlan kötél, ami összeköt két, teljesen különböző világot. Ez a két oldal látszólag összeférhetetlen, tökéletes példa az ’ellentétek vonzzák egymást’ elméletre. Mégis, abban a pillanatban, amikor szótlanul ültünk egymással szemben, és én néztem, ahogy Ő szorgosan rendezgeti életének szálait, mérhetetlen szeretetet éreztem. Már-már függője voltam a lényének. Csak az a gondolat járt a fejemben, hogy az Övé akarok lenni, bármibe kerül is.

A történetet az Arctic Monkeys AM albuma inspirálta.
Típus: regény, saját történet
Helyszín: Párizs, Franciaország
Terjedelem: Prológus + 20 fejezet +Epilógus

Kinek ajánlom? A történetet elsősorban annak ajánlanám figyelmébe, aki szereti a kalandokkal teli, váratlan fordulatokat. Veszély, titkok, barátságok, szerelmes, s mindez a csodálatos Párizsban.

Prológus időpontja: 2014. december 6.

6 megjegyzés:

 1. Kedves Diana!

  El sem hiszem, hogy újra kommentelhetek neked, szerintem már utoljára erre az oldalra.
  Arctic Monkeys a kedvenc együttesem, és nagyon örülök, hogy végre valahol találkozok velük a blogok világában.
  Az igazat megvallva boldog vagyok, hogy végre nem egy fanfiction, azok teljesen lerágott csontok, az ember sajnos már nem talál bennük lassan semmi eredetit.
  És az, hogy a születésnapomon lesz a TE blogmegnyitód..fantasztikus. Tökéletes ajándék!
  Várom már a megnyitót:

  Rebeka

  VálaszTörlés
 2. Édesem ♥!

  Először is, köszönöm a kommented <3 Mindig is adtam a véleményedre és történjék bármi, adni is fogok :) Térjünk most a Te történetedre :) Noha nem igazán ismerem az Arctic Monkeys-t, biztos lehetsz abban, hogy én is az olvasóid között leszek vagyis már vagyok ;) Ráadásul pont Mikulás napján? :) Per-fect *---*

  Tűkön ülve várom a visszatérésed ♥! You know I love you so much <3!

  Love Ya,
  Mace

  VálaszTörlés
 3. Kedves Diana azt szeretném meg kérdezeni hogy hol tudnák pivában beszélni nagyon teszik ez blogod :)

  VálaszTörlés
 4. I am big fan of you, really big follower & has been sharing.

  Justin Bieber

  VálaszTörlés
 5. Szia nagyon tetszett a blogod. S nagyon jól írsz. Én is nem rég csináltam egy blogot. Ha van kedved nézz fel. azeletpoklajustinbieber.blogspot.com.

  VálaszTörlés